Truckersites


vrachtwagen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Truckersites
Henk Wijngaard
Henk Wijngaard
http://www.henkwijngaard.com

Gerelateerd
 • Harde windvlaag blaast vrachtwagen in sloot A67 (video)
  DEURNE - Op de A67 ter hoogte van Neerkant is vrijdagochtend rond 11.00 uur een vrachtwagen van de weg afgeraakt. De vrachtwagen kantelde en kwam in een sloot langs de weg tot stilstand.
 • Veldrijder overleden na aanrijding met vrachtwagen
  MONT-SAINT-GUIBERT - De Belgische veldrijder Patrick Gaudy is dinsdag bij een ongeval om het leven gekomen. De 38-jarige renner werd tijdens een training in Waals-Brabant aangereden door een vrachtwagen, waarna hij ter plekke
 • Vrachtwagen met papier urenlang vast op Duits fietspad [+f..
  WITZENHAUSEN (D) - Een vrachtwagen uit Roemenië, beladen met 24 ton papier, heeft urenlang vastgezeten op een fietspad in het Duitse Witzenhausen. De vrachtwagen was op weg naar SCA Hygiëne. De chauffeur wilde blijkbaar een kortere weg nemen via een bospad. Urenlang stond de vrachtwagen schuin op het fietspad tussen twee brugleuningen. Vijf medewerkers van een bergingsbedrijf brachten zwaar materieel ter plaatse om de vrachtwagen uit zijn benarde positie te kunnen halen. Voordat dat kon gebeuren moest de wagen volledig leeg worden gehaald. De tonnen papier werden naast de weg weer opgestapeld. Het werk duurde tot in de avonduren. Klik hier voor foto's.  
 • DAF-vrachtwagen Bertie is al vijftig jaar de lieveling van..
  ALBLASSERDAM ? De Haan Verhuizingen in Alblasserdam vierde zaterdag feest vanwege een wel heel bijzonder jubileum: Bertie was vijftig jaar verbonden aan het bedrijf. Bertie is een vrachtwagen, een trouwe DAF die het beginpunt markeert van de verhuisservice van De Haan. Edwin Struis, General Manager bij De Haan, vertelt dat Bertie vijftig jaar geleden de eerste verhuiswagen van het bedrijf was. ?We hebben hem altijd in stand weten te houden.? In 1965 is de DAF aangeschaft voor het kunnen doen van verhuizingen. De Haan verzorgde toen nog bodediensten én verhuizingen, vanaf de komst van Bertie specialiseerde het bedrijf zich steeds meer in de verhuisdienst. De DAF had een wisselbaksysteem: een bak voor de bodedienst en één voor de verhuizingen. ?Vandaag de dag is er nog maar één bak over?, weet Edwin Struis. Bertie is zo?n vijftien jaar actief gebruikt. In de jaren tachtig is hij volledig gerestaureerd. Wim de Haan is tegenwoordig eigenaar van het bedrijf, samen met zijn ...
 • Veel problemen met geschaarde vrachtwagens door sneeuwval
  Door de sneeuw die vannacht en vanochtend op grote schaal is gevallen en nog valt, hebben zich een flink aantal ongevallen voorgedaan.
 • Er staan 1 links op deze pagina.
  Privacybeleid