Truckersites


vrachtwagen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Truckersites
Henk Wijngaard
Henk Wijngaard
http://www.henkwijngaard.com

Gerelateerd
 • Veel problemen op de weg door omgewaaide vrachtwagens
  Geschaarde vrachtwagens zorgen voor problemen op de Flevolandse wegen. De A27 richting Utrecht is volledig afgesloten geweest omdat er een vrachtwagen op de weg ligt. Inmiddels is er weer verkeer mogelijk. Ook De Gooiseweg bij Zeewolde is in beide richtingen dicht geweest. De weg was afgesloten ter hoogte van de Knardijk. Er was een vrachtwagencombinatie omgewaaid. Verkeer op de A6 vanuit Friesland richting Noordoostpolder ondervindt ter hoogte van Sint Nicolaasga vertraging. Ook daar is een gekantelde vrachtwagen de oorzaak. Naar verwachting is de weg daar om 15.00 uur vrij. Door ongelukken met vrachtwagens waren dinsdagochtend ook de A6 bij de Ketelbrug en de N50 tijdelijk afgesloten. In het hele land zijn er verkeersproblemen door harde windstoten.
 • Vrachtwagen met sloopauto's tegen luifel tankstation Uithu..
  112Groningen, Actueel nieuws over de hulpverleningsdiensten uit heel nederland
 • Jongeman crasht tegen geparkeerde vrachtwagen
  Een 21-jarige jongeman is vorige nacht in Lummen zwaargewond geraakt nadat hij met zijn wagen onder een geparkeerde vrachtwagen terechtkwam.
 • Vrachtwagen schaart op A6 tussen Lemmer en Bant
  BANT - Op de A6 tussen Lemmer en Bant is dinsdagmiddag een vrachtwagen geladen met visafval geschaard. Dat zorgde tot ongeveer 18.00 uur voor vertraging voor het verkeer.
 • Vrachtwagen met veevoer van de weg geraakt [+foto]
  GRONINGEN - Op de afrit van de Westelijke Ringweg naar de Noordelijke Ringweg in Groningen heeft een vrachtwagen zaterdagmiddag vast gezeten in de berm. De tankwagen ploegde zich met de rechterwielen enkele tientallen meters langs de vangrail door de berm. De weg is de hele dag afgesloten geweest. De chauffeur kon geen kant meer op. Een andere tankwagen heeft de 27 ton veevoerbrokjes overgenomen. Een bergingsbedrijf takelde vervolgens de vrachtwagen eruit. Daarna moest de vangrail nog worden gerepareerd. Het verkeer kon door de werkzaamheden niet over de afrit, maar moest een stukje omrijden. İFoto: Martin Nuver | 112Groningen
 • Er staan 1 links op deze pagina.
  Privacybeleid